Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукПротестите в България продължават и тази вечер.Вече

...
Снимка и видео: Отровното трио, фейсбукПротестите в България продължават и тази вечер.Вече
Коментари Харесай

Ден 95 на протести в София: Отровното трио: Ново Велико народно въстание в петък

Снимка и видео: " Отровното трио ", фейсбук

Протестите в България продължават и довечера.

Вече е ясна и датата на следващото Велико национално въстание.

Започна 95-ият ден на антиправителствен митинг в столицата с искане за оставка на кабинета и на основния прокурор, написа

Малко преди 20 часа участниците в демонстрацията блокираха придвижването по бул. " Цар избавител " в региона сред новата постройка на Народното събрание и и Българска народна банка. 

Малко преди този момент във видео на фейсбук профила на " Отровното трио " беше оповестено видео в което бе оповестено следващата дата за огромен митинг именуван Велико национално въстание - петък, което ще е стотният ден от митингите. 

Хаджигенов акцентира, че съучастниците на премиера в държавното управление към този момент му се подиграват – ревизират го дали може да чете и не му дават истинското известие от „ Мудис ” (рейтинговата организация, която в петък увеличи кредитния рейтинг на България до “Ваа1 ” със постоянна вероятност, а министър председателят разяснява известие по време на следващата си обиколка из Родопския край, седнал на един дънер дружно с Кирил Ананиев). В истинския текст всяка трета дума е „ корупция, Борисов, корупция, Борисов ”, съобщи юристът.

„ Борисов умря, погребахме диктатурата му още преди месеци ”, сподели още Хаджигенов и акцентира, че идното в петък въстание ще е последното в познатия формат.

„ Гласът на народа е по-силен от всичко ”, означи от своя страна Бабикян и регистрира, че за трите месеца на митинги беше заменен половината Министерски съвет, раздадоха се милиарди на направления, а всички международни медии обърнаха взор към страната ни.

„ Краката на мафията са отрязани, остана малко – зависи от вас. Елате, с цел да ги пометем ”, прикани в умозаключение проф. Минеков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР